VISNING lørd 31/08 kl. 12 sønd 01/09 kl. 16

Kvaliteter

– på brygga i Engelsviken

Strategien bak dette prosjektet, Engelsviken Sjøhus, har vært å skape unike boliger på brygga, samt å la stedets flotte kvaliteter og historie få lov til å bli synlig gjennom arkitekturen.

 

Bygningene henter inspirasjon fra tradisjonelle sjøhus, og disse formene har blitt tolket og gitt et moderne uttrykk.  Beliggenhet og utforming muliggjør boliger som har direkte kontakt med brygge og hav. Her får man rett og slett hus og hytte i ett. Vi ønsker at prosjektets arkitektur skal kunne bidra til å forsterke stedets identitet samtidig som det tilfører noe nytt og spennende i Engelsviken.

 

Velg mellom interiørkonsepter

Det medfølger 3 timer interiørkonsulent fra Studio Gran til hver leilighet. Vi kan bistå med materialsammensetning, fargevalg og tips om interiørløsninger dersom det er ønskelig. Kundene velger selv hva de eventuelt ønsker hjelp til. Vi håper dette kan bidra til leiligheter med gode og varige løsninger for hver enkelt. For å ivareta kundens ønsker og behov kan man velge mellom to ulike interiørkonsepter for leilighetene: Bris og Sval. Begge disse konseptene er inspirert av naturen og de duse fargenyansene man finner ved havet.