Idyllen er rett utenfor stuedøren din

Nærheten til muligheter setter sitt preg på tilværelsen her på bryggen. Som bryggeboer kan du nemlig rusle ut av garasjeanlegget med kajakken, sjøsette den enkelt og starte dagen med en rolig padletur. Eller frister det heller med en lett treningsøkt hos Engelsviken Treningssenter?

 

Når solen dukker frem, ligger båten din rett utenfor stuedøren og veien er kort til den maritime idyllen, før en bedre middag ute på bryggekanten runder av dagen. Livet som bryggeboer er virkelig noe for seg selv.  Badeplasser er det mange av i  Engelsviken. Solviken, Flåtavika og Guleberget for å nevne noen. Gode fiskeplasser er det heller ikke vanskelig å finne i området. Skulle det være litt surt kan man bruke badstuen på bryggekanten, så her kan man lett forlenge badesesongen hvis man ønsker det.

 

Skole- og barnehagetilbudet er svært bra med kort vei til både Manstad Skole og Vestbygda ungdomsskole(ca 3 km). Flere barnehager (Gaustadgrenda og Naturbarna på Lilleng). Lervik Idrettsforening som ligger kun 2,5 km unna er et fleridrettslag som blant annet har fotball, håndball og barneidrett på programmet sitt. Gaustadhallen med svømmehall ligger også på området til idrettsforeningen. Onsøy Golfklubb (4,5 km) er en 18-hulls skog- og parkbane som holder internasjonal standard og Huseby & Hankø Golfklubb (4 km) er et golfanlegg med 9-hulls i området rundt Engelsviken.

SOM BRYGGEBOER ER DET KORT VEI TIL DET MESTE

Med føttene

1Ca. 3 min. til Engelsviken Matbar

2Ca. 3 min. til Fiskebryggen i Engelsviken

3Ca. 5 min. til matvarer hos Joker

4Ca. 10 min. til ferske bakervarer hos Fjord Bakehouse

Med bilen

5Ca. 15 min. Fredrikstad

6Ca. 30 min. til Bastø Fosen-kaien, Moss

7Ca. 50 min. til Strømstad

8Ca. 1 time. til Oslo / ca. 45 min. med tog

Med båten

91 nm til Rauer.

103,6 nm til Hankø.

1112 nm til Fredrikstad gjestehavn.